Samenwerken

Er zijn al diverse projecten zoals The Pattern Paper van Mélanie Johnson, een Dennenboom Box van Studio Paper, waarbij ik met veel plezier heb samengewerkt met anderen. Ik maak bijvoorbeeld ook graag ontwerpen voor geboortekaartjes, stoffen, postzegels of andere producten. Ook vind ik het leuk om mijn producten in andere online shops en winkels te zien.

Wil je graag met mij samenwerken? Neem dan contact met me op.

Pattern paper

Inmiddels is een illustratie van mij al drie keer in The Pattern Paper verschenen. Het is een initiatief van Mélanie Johnsson, een illustrator uit de UK. Twee keer per jaar organiseert ze #thepatternchallengebymel op Instagram. Een aantal favoriete patronen verschijnen in deze ‘paper’. Alle opbrengst gaat naar het goede doel.

Mélanie Johnsson

Shop bovenstaande collectie via Mailbook

Geboortekaartjes

Ik vind het ook ontzettend leuk om nieuwe bijzondere geboortekaartjes te ontwerpen. Wil jij ook een uniek en kleurrijk geboortekaartje voor jullie kindje? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Dennenboom Box

In samenwerking met de dames van Studio Paper ontwierp ik de Dennenboom-box. Een box vol met stationary voor de kerstdagen.

Studio Paper

Nog meer leuke projecten

Voor de jongenskamer van The Home of a Boy Mom ontwierp ik deze zitzak. De jongens houden van stoere voertuigen en die tekende ik in het patroon.

Eén van de dromen die ik heb, is ooit iets te doen met mijn illustraties op stoffen. Het lijkt me te gek om een eigen collectie stoffen te ontwerpen. Op de foto’s zie je stoffen die ik ontworpen heb.

Een postzegel saai? Niet met een vrolijke illustratie erop! Zo  wordt post sturen nog leuker. Ik ontwierp een aantal postzegels in opdracht.

The Home of a Boy Mom